Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen!

×
Ga terug naar het overzicht

Omdat de temperatuur in ons land voortdurend schommelt, is het pure luxe om de temperatuur in uw woning stabiel te houden. Dit doet u middels een airco in Barneveld van VRP Klimaat. Bij ons vindt u topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen! In dit blog vertellen wij u welke soorten aircosystemen u waar kunt gebruiken. Zo heeft u een goed overzicht van de mogelijkheden van airco’s in uw woning of pand.

4 punten bij aanschaf van een airco

Wanneer u een airco in Barneveld wilt gaan aanschaffen, is het goed om te letten op de plek waar u die wilt plaatsen. Wij hebben namelijk diverse soorten aircosystemen met elk hun eigen kwaliteiten. De belangrijkste vier punten waar u op moet letten zijn: koelvermogen, energieklasse, geluidsniveau en functies.

Bij het koelvermogen wordt gekeken naar de ruimte die het apparaat moet koelen. U heeft namelijk per m3 gemiddeld 30 tot 40 watt nodig. Bij de energieklasse wordt gekeken naar het verbruik. Een energieklasse D gebruikt bijvoorbeeld veel stroom. Energieklasse A is het voordeligst. Bij aankoop kunt u het beste de verkoper vragen naar het geluidsniveau. Bij VRP Klimaat krijgt u voor uw airco in Barneveld altijd de beste service en prijzen. Lees hier hoeveel vermogen u precies nodig heeft.

De mobiele airco en de split unit airco

Het kan nog best veel uitzoekwerk zijn om de juiste airco te vinden die aansluit bij uw wensen. De mogelijkheden waar u uit kunt kiezen zijn onder andere mobiele airco’s en split unit airco’s. Om te begrijpen welke airco’s het beste in uw situatie passen, leggen wij uit waar een mobiele airco en een unit split airco geschikt voor zijn.

De mobiele airco in uw woning

Wanneer u ervoor kiest om een mobiele airconditioning te kopen, dan kunt u gericht bepaalde plekken in uw kamer opwarmen of verkoelen. Zo heeft u alle controle over de klimaatbeheersing in huis. De afvoer van de warme lucht wordt via een slang door een raam of een muur naar buiten afgevoerd. Heeft uw mobiele airco een defect? Dan staat VRP Klimaat altijd voor u klaar om uw airco te repareren.

De split unit airco: de multi-split

De split unit airco is bij VRP Klimaat in twee soorten verkrijgbaar, dit zijn de multi-split en de single split. Bij de multi-split kunt u meerdere kamers tegelijk verwarmen of koelen. Bij deze vorm van klimaatbeheersing worden meerdere binnenunits gekoppeld aan één enkele buitenunit. Dankzij deze airco kunt u ook de ruimtes laten ventileren, reinigen of ontvochtigen. U kunt de split unit airco inzetten voor bijvoorbeeld kantoren of winkels. Bij dit systeem kunt u kiezen voor binnendelen in diverse varianten zoals een wandmodel, plafond inbouw of vloermodel.

De split unit airco: de single split

De split unit airco is gericht op het koelen of verwarmen van één ruimte. U kunt deze airco in diverse uitvoeringen bestellen, zoals wand- en vloermodellen en plafond in- en opbouwen. Deze airco kunt u uitbouwen met luchtfilter, droogfunctie, timer en meerdere lucht ventilator standen. Voor een stille airco besteld u het fluisterstil model.

Topkwaliteit airco’s tegen scherpe prijzen

De experts van VRP Klimaat helpen u graag door deskundig advies te geven over de beste airco voor thuis. In ons brede assortiment aircosystemen vindt u altijd de airco die u zoekt. Wilt u graag meer weten over onze airco’s? Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-18186039 of per mail via info@vrpklimaat.nl.

Ga terug naar het overzicht
Offerte aanvragen