Airco Ede

VRP Klimaat

Airco Ede

VRP Klimaat is uw airco service in Ede. Wat u van ons mag verwachten? Levering en installatie van energiezuinige en duurzame airco’s, daarnaast ook onderhoud en reparatie. Geniet bij ons van razendsnelle en vriendelijke dienstverlening op het gebied van al uw airco wensen. Aarzel niet om contact op te nemen als u voortaan wilt genieten van de ideale temperatuur in huis. Zo gaat u voor meer wooncomfort!

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Airco bedrijf Ede

Vergroot uw wooncomfort

Airco Ede kopen en installeren

Bij VRP Klimaat streven we ernaar om bij te dragen aan energietransitie en daarom zijn we voor de levering van single-split en multi-split airco’s een partnership aangegaan met Systemair. Dit is een Zweedse fabrikant die wereldwijd bekend is dankzij de duurzame productie van energiezuinige airco’s die zowel kunnen verkoelen als verwarmen. Laat voortaan uw verwarming uit en ervaar ieder moment van het jaar het perfecte binnenklimaat met uw nieuwe airco in Ede.

Vraag offerte aan

Reparatie airco Ede

Repareren en periodiek controleren

Airco onderhoud Ede

Naast installatie service biedt VRP Klimaat ook airco onderhoud in Ede. We reinigen de units en filters en vullen koelmiddel bij, zodat de levensduur verlengd wordt. Daarnaast voorkomt dit nare luchtjes en zorgt het ervoor dat de airco weer optimaal energiezuinig werkt. Mocht uw aircosysteem onverhoopt een storing hebben? Dan voeren we ook de reparatie uit. Zo bieden we complete service op maat voor uw airco in Ede.

Vraag offerte aan

Reiniging airco Ede

Voor airco advies op maat

Airco specialist Ede? VRP Klimaat!

Airco Ede kopen, laten nakijken of repareren? Dan bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres. We zijn BKL 100 gecertificeerd, wat betekent dat we de hoogste maatstaven hanteren op het gebied van service en kwaliteit. We denken graag met u mee en voorzien u van goed advies. Spreekt dit u aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Airco Ede op maat

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Wilt u een airco in Ede bij u thuis laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen