Airco reinigen

VRP Klimaat

Airco reiniging

Hè bah, u merkt dat uw airco nare luchtjes in huis verspreidt. Tijd voor een grondige airco reiniging. Dat zorgt ook nog eens voor een verlenging van de levensduur. VRP Klimaat is graag uw vakkundige partner op het gebied van airco reiniging. Weten of uw airco aan een beurt toe is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Vakkundig reinigen van airco

Minder stank, meer energiezuinigheid

Het belang van periodieke airco reiniging

Uw airco kan na verloop van tijd erg vies worden. Zowel de binnen- als buitenunit vangen flink wat stof. Het filter vangt stof op, maar net als bij een stofzuiger gaat de werking achteruit als het filter niet regelmatig gereinigd wordt. Daardoor kan de airco zelfs gaan stinken en kapotgaan. Daarnaast moet een vieze airco harder werken, waardoor die meer energie verbruikt. Genoeg redenen om regelmatig een airco reiniging in te plannen.

Vraag offerte aan

Airco moeten reinigen

Airco reiniging tot in de puntjes

Regelmatig uw airco reinigen

Zelf uw airco op de juiste manier reinigen kan nog best een lastige klus zijn. Om te voorkomen dat u het systeem kapot maakt of dat u delen van de units vergeet, raden we u aan om een specialist in te schakelen. VRP Klimaat is een BKL 100 gecertificeerd bedrijf. U geniet bij ons van uitstekende service, kwaliteit en garantie. Als betrouwbare partner geven we u een transparante kostenindicatie en streven we naar optimale klanttevredenheid.

Vraag offerte aan

Maatwerk reiniging airco

Verleng de levensduur

Airco reiniging door VRP Klimaat

Kies met VRP Klimaat voor vakkundige airco reiniging. Naast het schoonmaken van de units en filter, vullen we ook koelmiddel bij. Daarnaast controleren we het hele systeem, zodat we eventuele aankomende storingen in een vroeg stadium opsporen. Zo verlengt u de levensduur van uw airco en gaat u voor een optimaal binnenklimaat zonder nare luchtjes. Neem contact met ons op voor het inplannen van uw airco reiniging.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Energiezuinige aircos reiniging

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Is uw airco toe aan een airco reiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen