airco-plafond-header

VRP Klimaat

Airco plafond

Bij VRP Klimaat begrijpen we hoe belangrijk een comfortabel binnenklimaat is voor zowel je woning als bedrijf. Met een airco voor op het plafond bieden we efficiënte, ruimtebesparende en milieuvriendelijke airconditioning die voldoet aan al je wensen. Ontdek hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan je comfort en duurzaamheid.

Offerte aanvragen Bekijk brochures
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

VRP Klimaat airco onderhoud

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

voordelen airco plafond

Voor koelen en verwarmen

Voordelen van een plafondunit

Een airco voor het plafond, ook wel plafondunit genoemd heeft vele voordelen. Dit type airco is ideaal voor ruimtes waar vloer-of wandruimte beperkt is, zoals kantoren en woonkamers. De plafondunits zijn discreet en bieden goede verkoeling en verwarming, zonder inbreuk te maken op je interieur. Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op!

Vraag offerte aan

 

beste airco plafond

Voor de beste kwaliteit

Plafond airco aanschaffen

Bij VRP Klimaat hechten we veel waarde aan goede kwaliteit. Daarom zijn wij een erkende leverancier van Systemair en Mitsubishi airconditioners. Ze zorgen voor een efficiënte en stille oplossing, waardoor jij kunt genieten van een lekker binnenklimaat zonder geluidsoverlast. Wil je in de winter ook kunnen verwarmen met je airco? Dan kun je dat met deze betrouwbare systemen ook realiseren.

Vraag offerte aan

installatie airco plafond

Ervaren team van gecertificeerde monteurs

Installatie van je airco voor het plafond

Ons ervaren team van gecertificeerde monteurs zorgt ervoor dat de installatie snel en soepel verloopt. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je airco betrouwbaar werkt, daarom bieden wij een garantie op zowel de airco als de installatie. Onze deskundigheid en ervaring in de branche garanderen dat je een installatie krijgt die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Kies voor VRP Klimaat en ervaar de zekerheid van een probleemloze installatie.

Vraag offerte aan

Airco plafond kopen? VRP Klimaat!

Ben je op zoek naar een airco voor op het plafond? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing. Bel ons of mail ons en maak vandaag nog een afspraak. Wij staan voor je klaar om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw behoeften.

"*" geeft vereiste velden aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

ervaring airco plafond

Offerte aanvragen