Airco installeren in Zutphen

×

Een fijn klimaat voor het hele jaar

Door middel van airco installatie en onderhoud, heeft u thuis in Zutphen en omgeving het hele jaar door een fijn klimaat. Dit komt doordat de meeste airco’s namelijk niet alleen maar koelen, maar ook verwarmen. Zo regelt u dus het hele jaar door een aangenaam klimaat in uw huis of bedrijfspand. VRP heeft gecertificeerde monteurs in dienst die uw airco vakkundig installeren in Zutphen en omgeving en ook het nodige onderhoud plegen indien nodig. Lees snel verder voor de fijne voordelen van de installatie van en het onderhoud aan airco’s.

Airco: installatie

Als u een airco wil laten installeren in uw woning of bedrijfspand in Zutphen en omgeving, staat VRP Klimaat voor u klaar. De installatie van een airco is nu eenmaal geen eenvoudige taak. Gelukkig kunnen zowel bedrijven als particulieren bij ons terecht voor de professionele installatie van hun airco. Omdat we een BKL 100 gecertificeerd bedrijf zijn, weten onze monteurs hoe ze elke soort airco moeten installeren: van een single-split tot een multi-split airco. Onze monteurs werken snel, professioneel en efficiënt in de omgeving Zutphen. Daarbovenop krijgt u ook nog eens jarenlange garantie op zowel uw airco als de installatie.

Airco: onderhoud

Goed onderhoud van de airco in Zutphen en omgeving is belangrijk om dure mankementen te voorkomen. Zelf bijvullen en vacumeren is wettelijk verboden. Gelukkig zijn onze monteurs bevoegd om grondig onderhoud op uw airco te verrichten. Moet er iets aan uw airco gerepareerd worden? Geen zorgen: ook dan staan onze gecertificeerde monteurs voor u klaar!

Airco: voordelen

Zodra de temperaturen stijgen in de hete zomermaanden, slapen mensen gemiddeld steeds slechter. Ook is het dan moeilijker om je te concentreren op je werk. Een ventilator koelt natuurlijk maar tot op zekere hoogte. Een airco voor je woning of bedrijfspand in Zutphen en omgeving is dan ideaal. Zelfs in de winter: de meeste airco’s verkoelen namelijk niet alleen, ze verwarmen ook! Hier de voordelen van een airco op een rijtje:

  • Uitstekend klimaat
  • ’s Zomers koel
  • ’s Winters warm
  • Schone lucht door filteren
  • Met gerichter verwarmen bespaart u op de energierekening

Betrouwbare airco’s

VRP Klimaat heeft voor u in Zutphen en omgeving een breed assortiment airco’s van het Zweedse merk Systemair. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat we officieel dealer van dit mooie merk zijn. Met dit merk heeft u de garantie van topkwaliteit. Deze airco’s zijn namelijk stil, efficiënt, energiezuinig en eenvoudig in gebruik. Wilt u het hele jaar door een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand in Zutphen en omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met onze experts. Ze zorgen voor zowel een vakkundige installatie als voor uitstekend onderhoud

Airco installatie en onderhoud in Zutphen

Voor airco installatie Zutphen en omgeving hoeft u niet eens uw huis uit. Via onze webshop bestelt u snel en eenvoudig een airco. Heeft u al een airco en wilt u hier onderhoud aan laten plegen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers voor al uw vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-18186039 of per mail via info@vrpklimaat.nl. Wij denken graag met u mee.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen