VRP-Klimaat

Wat is een goede airco voor thuis?

×
Ga terug naar het overzicht

4 goede split airco’s voor thuis

Kunt u zich ook nog de afgelopen zomers herinneren, waarin u zwetend het bed uit dreef? Airconditioning is dé oplossing tegen dit probleem. U wilt zich comfortabel voelen in huis, ook als het heel warm is.

Dankzij airconditioning kunt u altijd een aangenaam binnenklimaat creëren. Ook in de winter! Moderne airco’s kunnen namelijk niet alleen ruimtes koelen, maar ook verwarmen. Als u een airco gaat kopen, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze van topkwaliteit is.

Daarom geeft VPR Klimaat u onze top 4 split airco’s voor thuis. Een split airco is een systeem bestaande uit één binnenunit en één buitenunit, ideaal om één ruimte te koelen of verwarmen. Lees snel verder en kom erachter wat een geschikte single split airco is voor uw woning.

Single-Split Set 1, 2, 3 en 4

De beste split airco voor thuis zijn de airco’s van Systemair. Ze zijn uitermate geschikt voor woningen. We bieden 4 van deze goede airco’s aan. Allereerst is er de Single-Split Set 1 van 2,5 KW. Deze airco is geschikt voor een ruimte van 50/80 M3. Ten tweede hebben we de Single-Split Set 2 van 3,5 KW. Dit systeem is geschikt voor een ruimte van 70/115 M3. Ten derde kunt u kiezen voor de Single-Split Set 3 van 5 KW, die passend is voor een ruimte van 100/165 M3. Tot slot bieden we de Single-Split Set 4 aan van 7 KW. Deze airco kunt u gebruiken voor een ruimte van 140/233 M3. Welke van onze top 4 airco’s voor thuis het meest geschikt is voor u is dus afhankelijk van de afmetingen van de ruimte die u wilt koelen of verwarmen.

De hoge kwaliteit van Systemair

Deze 4 airco’s van Systemair zijn alle 4 van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze eenvoudig in het gebruik. Ze zijn stil, efficiënt én energiezuinig. Wat wilt u nog meer? Om er zeker van te zijn dat de door u uitgekozen airco geschikt is voor uw woning, kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Iedere woning en iedere ruimte vraagt om een eigen aanpak. Wij weten hoe we dit het beste kunnen aanpakken. We zullen uw airco leveren en installeren. En ook voor onderhoud en reparatie staan wij voor u klaar. Wilt u meer weten? Onze medewerkers staan u graag vakkundig te woord.

Meer informatie over split airco systemen

Wilt u een goede airco voor thuis kopen? Of wilt u graag nog wat meer informatie over onze split airco systemen? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0263510949. U kunt ook ons contactformulier invullen of mailen naar info@vrpklimaat.nl.

Ga terug naar het overzicht
Offerte aanvragen