Airco controle

VRP Klimaat

Airco controle

Met een airco geniet u van optimaal comfort in huis. Om daarvan te blijven genieten is het slim om uw airco regelmatig te laten controleren. Zo weet u zeker dat de airco optimaal werkt. Bovendien worden mogelijke aanleidingen tot storingen zo in een vroeg stadium opgespoord. Zoekt u een specialist in airco controle? VRP Klimaat helpt u graag!

Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

VRP Klimaat airco onderhoud

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Airco laten controleren

Een langere levensduur

Het belang van periodieke airco controle

Bij een airco controle checken we of de airco nog optimaal werkt. Dat niet alleen, want we reinigen ook de binnen- en buitenunit. We zuiveren de filters en vervangen ze indien nodig. Daarnaast vullen we koelmiddel bij. Als een airco niet regelmatig gecontroleerd en gereinigd wordt, dan kunnen er vieze luchtjes ontstaan. Het heeft tevens een negatief effect op de energiezuinigheid en de airco gaat relatief sneller kapot. Met een airco controle verlengt u de levensduur van uw apparaat, wat u op termijn veel geld bespaart.

Vraag offerte aan

Airco controle Arnhem

Snelle en goede airco service

Vakkundige airco controle op maat

VRP Klimaat is BKL 100 gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we aan hoge maatstaven voldoen op het gebied van service en kwaliteit. U kunt dus op ons rekenen als betrouwbare partner voor airco controle. Dit geldt zowel voor aircosystemen die u via ons of elders gekocht heeft. Wij zijn razendsnel bij u op locatie en hebben klantvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel staan.

Vraag offerte aan

maatwerk airco controle

Voor een optimaal werkende airco

Airco controle door VRP Klimaat

Kies met VRP Klimaat voor vakkundige airco controle. We kijken uw systeem na, vullen koelmiddel bij, maken de units schoon en reinigen of vervangen het filter. Zo geniet u van een optimaal binnenklimaat zonder last te hebben van nare geurtjes. Verleng de levensduur van uw airco en neem contact met ons op voor uw airco controle. Op basis van uw situatie geven we u een transparantie kostenindicatie.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Controle airco

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Denkt u dat uw airco een airco controle nodig heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen