VRP-Klimaat

Airco voor bedrijfspand of kantoor

×

Wist u dat een goed klimaat in uw bedrijfspand of kantoor de productiviteit ten goede komt? Met een airco in de ruimtes waar uw personeel werkt, kunt u ze het hele jaar door een prettige werkplek bieden, die vooral wanneer de temperaturen buiten oplopen extra gewaardeerd zal worden. Ontdek in dit blog de voordelen van een airco in uw bedrijfspand en op kantoor.

Betere prestaties in gekoelde ruimte

Dat de productiviteit daalt wanneer het ergens te koud of te warm is, is algemeen bekend. Met een airco zorgt u voor een stabiel binnenklimaat waarmee u de productiviteit en de moraal hoog houdt.

VRP-Klimaat kan uw bedrijf of kantoor voorzien van een Systemair airco uit het SYSPLIT assortiment. Dit is een stille airco, die altijd zorgt voor een prettig werkklimaat. Hoe? Dat bespreken we aan de hand van de verschillende functies:

Functie 1: Koelen en verwarmen

Een split airco heeft een binnen- en een buitenunit. Deze zijn verbonden met slangen waar koelmiddel door stroomt. De werking lijkt een beetje op die van een koelkast. De warmte die binnen wordt onttrokken wordt via de vloeistof buiten weer afgegeven. Is het juist koud? Dan laat u hem andersom werken. Een airco kan dus ook verwarmen.

Functie 2: Ontvochtigen

Hoe we hitte ervaren is ook afhankelijk van de luchtvochtigheid. Ons lichaam koelt zichzelf namelijk door te zweten. Wanneer er veel waterdamp in de lucht zit, kan dit minder vlot verdampen. Ons lichaam kan zich dan minder efficiënt koelen. Door de lucht met een airco te ontvochtigen, zijn we beter tegen de hitte bestand. De airco hoeft dan minder hard te koelen. Dit is ook belangrijk, omdat het verschil tussen de binnentemperatuur en de buitentemperatuur niet te groot mag zijn. Anders loopt u het risico een hitteberoerte te krijgen wanneer u de deur uitstapt de hitte in. VRP-Klimaat zorgt voor de juiste afstelling.

Functie 3: Ventileren

Onze airco’s kunnen ook ventileren. Zo heeft u binnen het bedrijf altijd voldoende zuurstof én schone lucht. Want een airco beschikt ook over een filter dat bacteriën, vuil en vieze luchtjes uit de lucht filtert.

VRP-Klimaat weet welke airco moet u hebben

Bij VRP-Klimaat werken wij met Systemair airco’s uit het Sysplit segment. Dit zijn split-airco’s die kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg stil. Een belangrijke eigenschap voor een airco in een bedrijfsomgeving. Want naast een prettige werktemperatuur en schone lucht, is natuurlijk ook concentratie een belangrijke factor om optimaal te kunnen presteren.

Wilt u meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar kunnen koelen? Dat is geen enkel probleem voor onze multi-split airco’s. Zo koelt u met gemak meerdere kantoren en ook meteen het printhok en de serverruimte.

Ook met het onderhouden van uw airco kunnen wij u helpen. Dan weet u zeker dat u er altijd op kunt rekenen!

Bellen met dé airco specialist

Wilt u ook een airco op kantoor laten plaatsen? Bestel uw airco via de website of neem contact op. U kunt ons bellen op 06-18186039 of mailen via info@vrpklimaat.nl – ook voor vragen. VRP Klimaat – altijd de juiste oplossing.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen