airconditioning in huis repareren

VRP Klimaat

Airconditioning in huis

Airconditioning in huis nodig? Of heeft uw aircosysteem onderhoud of een reparatie nodig? Dan kan VRP Klimaat u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn een BRL 100 gecertificeerde airco specialist in Gelderland met meer dan 10 jaar ervaring. Wat dat inhoudt? Dat we gegarandeerd kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

airconditioning in huis door VRP Klimaat

Het perfecte binnenklimaat

Airconditioning in huis laten installeren

Met airconditioning in huis zorgt u voor een aangenaam binnenklimaat. VRP Klimaat is officieel dealer van Systemair airco’s. Hoogwaardige aircosystemen waarmee u op een duurzame manier het ideale binnenklimaat kunt creëren.

U heeft bij ons de keuze uit een single-split airco en een multi-split airco. Met een single-split systeem kunt u één ruimte in huis verwarmen of verkoelen, bijvoorbeeld uw woonkamer. Controleert u liever het binnenklimaat in meerdere ruimtes? Dan is een multi-split aircosysteem de beste keuze.

Vraag offerte aan

airconditioning in huis voor verwarmen

Vakkundig onderhoud

Onderhoud aan de airconditioning in huis

Onderhoud is essentieel voor de werking en de levensduur van uw aircosysteem. Bij een onderhoudsbeurt controleren onze vakmensen de onderdelen van uw systeem, om mankementen te voorkomen. Bovendien reinigen/vervangen we de filter en vullen we de koelvloeistof aan.

Als wij uw airco systemen plaatsen geven we u meteen advies geven omtrent het onderhoud. Maar ook als wij uw airconditioning niet hebben geplaatst, kunnen wij het onderhoud verzorgen.

Vraag offerte aan

airconditioning in huis onderhouden

Een snelle oplossing

Reparaties aan uw aircosysteem

Door middel van routineonderhoud aan uw aircosysteem wordt de kans op problemen met uw aircosysteem kleiner. Toch kan er zich onverhoopt een keer een storing voordoen. In dit geval kan VRP Klimaat u snel van dienst zijn. Wij kunnen de meeste storingen al snel oplossen.

Soms kan een grondige reiniging er al voor zorgen dat de airconditioning in huis weer naar behoren werkt. In andere gevallen moeten onze specialisten een defect onderdeel vervangen. Vrijwel altijd slagen we erin om het aircosysteem te repareren. Valt het systeem echter niet meer te repareren en heeft u geen garantie meer? Dan kunnen wij een nieuw aircosysteem voor u installeren.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Kwalitatieve airconditioning in huis

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Wilt u een airconditioning in huis laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Na het opsturen van uw contactgegevens en wensen, ontvangt u al snel een offerte. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen