Diensten

×

Alles rondom airco’s

Onze diensten

Bij VRP Klimaat kunt u terecht voor de installatie van uw airco. En dat regelen we razendsnel, zodat u direct geniet van een comfortabel binnenklimaat. We geven u graag advies bij het kiezen van de juiste airco die past bij uw wensen en woonruimte. Daarnaast nemen we ook het onderhoud uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Airco buitenunit

Single-split en multi-split airconditioning

Airco levering en installatie

Het kiezen van een goede airco kan lastig zijn. Door jarenlange ervaring weten we bij VRP Klimaat welke airco aan uw klimaatwensen voldoet. We bieden single-split airco’s en multi-split airco’s, die zowel koelen als verwarmen. Zo verhoogt u het comfort in huis! Voor de levering van airco’s werken we samen met Systemair, een wereldwijde leverancier die nadruk legt op duurzame ontwikkeling en producten. Nadat we de beste airco voor uw situatie hebben gekozen, verzorgen we de vakkundige installatie.

Vraag offerte aan

Airco voor verkoelen

Uitstekende airco service

Airco onderhoud en reparatie

Periodiek onderhoud aan de airco is aanbevolen. Goed onderhoud zorgt namelijk voor een langere levensduur, minder energieverbruik en het voorkomen van stank. Zo reinigen of vervangen we bijvoorbeeld het filter en maken we de buitenunit schoon. We checken het systeem en vullen koelmiddel bij. Mocht uw airco onverhoopt op enig moment kapotgaan, dan voeren we tevens de reparatie uit. We bieden bij VRP Klimaat complete en professionele airco service.

Vraag offerte aan

Airco voor verwarmen

Duurzaam en comfortabel binnenklimaat

Kies voor een energiezuinige airco van VRP Klimaat

Wat we graag nog benadrukken is dat u met een airco van VRP Klimaat voor een duurzame manier van energie opwekken kiest. De airco’s voldoen aan de hoogste maatstaven en verbruiken zo min mogelijk, zodat we bijdragen aan energietransitie. We zijn dan ook trots dat we een BKL 100 gecertificeerd bedrijf zijn, wat wil zeggen dat we aan bepaalde eisen op het gebied van vakkennis, materialen en duurzaamheid voldoen.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen