Mitsubishi airco

VRP Klimaat

Mitsubishi airco

Bestel uw Mitsubishi airco nu bij VRP Klimaat! Wij zorgen altijd voor een systeem dat past bij uw wensen. Van 3,5kw tot meer dan 5kW, maar altijd energiezuinig, stil en geschikt voor het verwarmen van uw ruimte. Inclusief montage in 1 dag en allemaal gewoon voor één vaste prijs. Neem gerust even contact op voor alle mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Mitsubishi airco montage

Energiezuinig & stil

Mitsubishi airco’s

VRP Klimaat levert en monteert nu ook Mitsubishi airco’s. Niet voor niets één van de meest vooraanstaande merken op de markt:

Allemaal met eenvoudig te gebruiken afstandsbediening en een Wifi module waarmee u de temperatuur ook via uw smartphone of tablet kunt instellen (optioneel). Eén van onze specialisten helpt u graag uw ideale systeem te vinden!

Vraag offerte aan

Mitsubishi airco installatie

Het hele jaar door

Koelen en verwarmen

Met airconditioning houdt u uw woning of kantoor ‘s zomers lekker koel. Maar u kunt ook met een Mitsubishi airco verwarmen. Daarmee brengt en houdt u iedere kamer op een aangename temperatuur. Snel, zonder vochtvorming en een stuk efficiënter dan de traditionele radiator en CV-ketel. Ook als het vriest. Zo bespaart u bovendien ook nog eens flink op de gasrekening. Alleen maar voordelen!

Vraag offerte aan

Mitsubishi-airco-laten-installeren

Voor iedere ruimte

Van 3,5 tot 5kW

Mitshubishi airco’s zijn er in allerlei soorten en maten. Van 3,5kw tot meer dan 5Kw. Zowel verkrijgbaar als single split systeem voor het koelen en verwarmen van één ruimte als multi-split airco waarbij u meerdere binnenunits op één buitenunit aansluit. Daarmee voorziet u eenvoudig uw gehele woning of kantoor van een aangenaam binnenklimaat. Van woonkamer tot zolder!

Vraag offerte aan

Kwalitatieve mitsubishi airco's

Professioneel & snel

Inclusief montage

Bij VRP Klimaat zorgen we voor een passende Mitsubishi airco inclusief montage. We plaatsen de binnen- en buitenunits op plekken met maximaal rendement en minimale hinder van geluid. We boren de benodigde gaten, leggen al het leidingwerk aan en werken alles netjes af. Voordat we gaan testen we het systeem uitgebreid en ruimen we alle rommel weer op. Zo kunt u vaak al binnen 1 dag genieten van airconditioning.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Mitsubishi binnen en buitenunit

Of laat u vrijblijvend adviseren

Vraag een offerte aan

Wilt u thuis of op kantoor ook een energiezuinige Mitsubishi airco met minimaal geluid? Daar helpen we u graag bij. Laat u nu gratis adviseren of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen