Airco in appartement

VRP Klimaat

Airco appartement

Bij VRP Klimaat zorgen we voor het ideale binnenklimaat in uw appartement. Onze airco systemen bieden de perfecte oplossing voor zowel één als meerdere ruimtes. Dit betekent niet alleen ruimtebesparing, maar ook lagere energiekosten. Is uw huidige airco toe aan service of herstel? Ook dan staat VRP Klimaat voor u klaar. Als BRL 100 gecertificeerd airco expert met een decennium aan expertise, beloven wij topkwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen Bekijk brochures
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

VRP Klimaat airco onderhoud

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Airco in appartement

Een optimaal klimaat in uw appartement 

Airconditioning installeren in uw appartement  

Een airco in uw appartement garandeert een comfortabel binnenklimaat. VRP Klimaat is een erkende leverancier van Systemair en Mitsubishi airconditioners. Beide kwalitatief hoogwaardige systemen voor een duurzame regulatie van uw binnenklimaat. Ze bieden de perfecte combinatie van functioneel en vormgeving en zijn geschikt voor elk appartement. 

Vraag offerte aan

Airco appartement

De ideale keuze voor elk appartement 

Airconditioning voor uw leefruimte 

Of uw appartement nu knus en compact is of uit meerdere kamers bestaat, onze aircosystemen hebben meerdere mogelijkheden. Kies voor een single-split airco voor het koelen of verwarmen van één kamer, zoals uw slaapkamer, of ga voor een multi-split systeem om meerdere ruimtes te beheersen.  Wat zijn uw wensen? We denken uiteraard graag met u mee en geven u passend advies.

Vraag offerte aan

Airco voor appartement

Compleet met reparatie en service 

Professionele installatie 

Het kiezen van de perfecte airco voor uw appartement is slechts het begin. Bij VRP Klimaat begeleiden we u in elke stap. Van advies tot de volledige installatie. We adviseren over de beste plaatsing voor optimale effectiviteit en geluidsregeling. Vervolgens wordt de airco door onze deskundige monteurs geïnstalleerd, zodat u zorgeloos kunt genieten. 

Vraag offerte aan

Airco voor je appartement

Deskundig onderhoud 

Uw airconditioning onderhouden 

Goed onderhoud is cruciaal voor de functionaliteit en levensduur van uw airco. Onze professionals inspecteren bij een onderhoudsbeurt alle onderdelen om gebreken te voorkomen. Ook reinigen/vervangen we filters en vullen de koelvloeistof bij. Valt het systeem echter niet meer te repareren en heeft u geen garantie meer? Dan installeren wij graag een nieuw systeem voor u. 

Heeft u door een ander bedrijf uw airco laten plaatsen? Geen zorgen, ook dan kunnen wij het onderhoud uitvoeren. 

Vraag offerte aan

Airco voor in appartement

Zorgeloos de juiste keuze maken

Persoonlijke service

Ieder appartement is uniek, daarom bieden onze adviseurs persoonlijke ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. U ontvangt van ons altijd vrijblijvend advies. Met meer dan tien jaar ervaring in klimaatoplossingen bieden we u een advies op maat, passend bij uw persoonlijke wensen.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Multi-split airco met 3 binnenunits Gelderland

Benieuwd geworden? 

Klaar voor een nieuw niveau van wooncomfort? 

Wilt u een airco in uw appartement laten installeren? Ontdek dan de mogelijkheden en voordelen van VRP Klimaat en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u verdere vragen over onze service of de airco’s? Neem dan gerust contact op. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen