Airco als verwarming

×

Een airco als verwarming, het is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Maar deze apparaten kunnen tegenwoordig naast koelen ook verwarmen. VRP Klimaat verkoopt airco’s voor een comfortabel binnenklimaat. Met onze producten zorgen wij voor een hoger comfort in uw woning of bedrijfsruimte. In dit blog leest u meer over de voordelen van verwarmen met een airco.

Verwarmen voor een comfortabel binnenklimaat

Het belangrijkste dat u wilt wanneer u een airco gebruikt om te verwarmen, is dat hij zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Met dit apparaat kunt u een ruimte snel verwarmen. Bovendien wordt de ruimte zo gelijkmatiger verwarmd. Zomers heerlijk koel en in de winter voordelig warm. Vaste airco’s hebben tegenwoordig meer dan één functie. Ze kunnen vaak naast verwarmen en koelen, ook de lucht ontvochtigen.

Besparen op uw jaarlijkse gasrekening

Vooral in de wintermaanden wordt veel gestookt. Nu het gas duurder is geworden, zijn de kosten hiervan behoorlijk gestegen. Door een ruimte te verwarmen met uw airco, bespaart u op uw gasrekening. Airco’s werken immers op elektriciteit. Dankzij het hoge rendement van de warmtepomp van de airco gaat het totaal energieverbruik omlaag, en uw energierekening dus ook! Ideal is het wanneer u ook zonnepanelen heeft, dan is het al helemaal voordelig!

Voorbereid op een koele zomer

Wanneer u in de koelere maanden een airco aanschaft om te verwarmen, bent u al tijdig voorbereid op de zomer. Wanneer het buiten warm is, is het in uw woning of bedrijfsruimte heerlijk koel. Een goed geregeld binnenklimaat heeft bewezen voordelen voor de werkproductiviteit en gezondheid.

Wintermontage is goedkoper

De meeste mensen denken pas aan het laten installeren van een airco als de temperaturen buiten al behoorlijk opgelopen zijn. In die warme periode loopt de vraag op en daarmee ook de wachttijd. Laat daarom uw airco in de winter installeren. U heeft sneller uw airco in huis en vaak met speciaal wintertarief.

De voordelen van een airco van VRP Klimaat

Wilt u ook uw woning of bedrijfsruimte verwarmen met airco? Kies dan voor een airco van VRP Klimaat. Bij ons geniet u altijd van de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Stil
  • Efficiënt
  • Energiezuinig

Contact opnemen met VRP Klimaat

Bent u geïnteresseerd in een airco als verwarming? Aarzel niet om contact met VRP Klimaat op te nemen via het contactformulier op de website. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-18186039 of per mail via info@vrpklimaat.nl. Ons team vertelt u graag meer over verwarmen met een airco.

Vraag offerte aan

 

Offerte aanvragen