Airco Wageningen

VRP Klimaat

Airco Wageningen

VRP Klimaat is uw airco service in Wageningen. We leveren en installeren kwalitatieve single-split en multi-split airco’s die voldoen aan de hoogste maatstaven. Ook voor periodieke controle en reparatie van uw airco kunt u bij ons terecht. We zijn BKL 100 gecertificeerd, wat wil zeggen dat we aan hoge eisen op het gebied van dienstverlening en producten voldoen. Spreekt dit u aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Beter voor het klimaat
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Met een groen energielabel
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

VRP Klimaat airco onderhoud

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Maatwerk Airco Wageningen

Voor maximaal wooncomfort

Airco Wageningen kopen en installeren

Bij VRP Klimaat kiest u voor de beste airco in Wageningen die perfect aansluit bij uw wensen en woongenot. Voortaan stemt u de temperatuur tot in de puntjes af. We werken samen met de Zweedse fabrikant Systemair, een wereldwijde leverancier van airco’s die erg energiezuinig zijn. Wij bieden u een jarenlange garantie. Zo gaat u voor het ideale binnenklimaat zonder dat de energierekening door het dak gaat.

Vraag offerte aan

Airco Wageningen op maat

Controleren en repareren

Airco onderhoud Wageningen

Naast de installatie van uw airco in Wageningen, verzorgen we ook het periodiek onderhoud. Zo reinigen we de units, vullen we koelmiddel en vervangen we indien nodig de filters. Door goed onderhoud aan uw airco verlengt u de levensduur, en zorgt u er tevens voor dat nare luchtjes voorkomen worden. Een schone airco betekent daarnaast dat de airco minder verbruikt. Mocht uw airco onverhoopt een storing hebben, dan verzorgen we tevens de reparatie.

Vraag offerte aan

Airco reparatie Wageningen

Duurzaam koelen en verwarmen

Airco specialist Wageningen? VRP Klimaat!

Airco Wageningen kopen, laten nakijken of repareren? VRP Klimaat schiet u graag te hulp! We streven ernaar om zoveel mogelijk huizen te voorzien van een airco, omdat dit een duurzame manier van verwarmen en koelen is. Zo dragen we bij aan energietransitie. Met een energiezuinige airco in Wageningen zit u gebakken! Meer informatie of een aanvraag doen? Neem gerust contact met ons op!

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Airco installatie Wageningen

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Wilt u een airco in Wageningen bij u thuis laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen