Airco installatie arnhem

VRP Klimaat

Airco installatie

Wilt u voortaan uw binnenklimaat tot in de puntjes regelen, op een energiezuinige manier? Dan zit u goed met een airco van VRP Klimaat. We geven u graag advies over het kiezen van de beste airco voor maximaal comfort. Daarnaast zijn wij gespecialiseerde airco installateurs, zo weet u zeker dat uw airco op de juiste manier aangesloten wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie of het plannen van een afspraak.

Offerte aanvragen Bekijk brochures
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

VRP Klimaat airco onderhoud

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

24/7 bereikbaar
Heeft u een spoed verzoek? Wij staan altijd voor u klaar, 24/7.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco installateur. We regelen alles tot in de puntjes.

Airco installatie bedrijf

Installatie waar u dat wilt

Airco installatie op maat

Met onze airco’s van de duurzame fabrikant Systemair of Mitsubishi kiest u voor een comfortabele totaaloplossing voor ieder seizoen. Geen enkele airco is echter hetzelfde en daarom staat persoonlijk advies bij ons hoog in het vaandel. Onze airco installateurs adviseren over het beste aircosysteem in uw situatie en over de opties voor de airco plaatsing, bijvoorbeeld aan het plafond of aan de muur. We installeren de unit aan de buitenmuur, op de grond of op het dak. Dit middels een naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

Vraag offerte aan

Airco installatie op maat

Duurzame klimaatbeheersing

Single-split en multi-split airco installatie

Wilt u bijvoorbeeld de woonkamer verkoelen en verwarmen? Vergeet voortaan die dure gasrekeningen en kies voor een duurzamer alternatief met een single-split airco. Wilt u deze manier van energie opwekken in het hele huis doorvoeren? Dan zit u goed met een multi-split airco. De verschillende units worden door onze airco installateurs perfect op elkaar aangesloten. Zo maakt een aircosysteem van VRP Klimaat het leven gemakkelijker, omdat u het klimaat compleet kunt afstemmen op uw wensen.

Vraag offerte aan

Airco installatie verkoelen en verwarmen

Geniet van jarenlange garantie

Vakkundige airco installatie door VRP Klimaat

Om zeker te zijn van correcte airco installatie raden we aan om voor een professionele airco installateur te kiezen. VRP Klimaat is als BKL 100 gecertificeerd bedrijf graag uw partner en biedt u garantie op zowel de airco als de installatie. Zo zit u er jaren later ook nog warmpjes bij. Maak samen met ons de stap naar duurzamere energie en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Airco installatie arnhem

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Wilt u een airco installatie laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u eerst meer weten over onze dienstverlening of aircosystemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar voor uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen