Split-airco-kopen

VRP Klimaat

Split airco kopen

Met een split airco kunt u de ruimte zowel verkoelen als verwarmen. Wilt u een split airco kopen? Dan bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met aircosystemen. Als officieel dealer van Systemair kunnen we airco’s van hoge kwaliteit leveren. Daarnaast zorgen onze specialisten voor een vakkundige installatie van uw aircosysteem.

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

Wat-is-een-split-airco

Voor een aangenaam binnenklimaat

Wat is een split airco?

Met een split airco regelt u de temperatuur in huis eenvoudig door warme of koele lucht te verspreiden. Bij het kiezen van de airco kunt u voor een single-split gaan of voor een multi-split. Een single-split airco heeft een buitenunit en één binnenunit. Een multi-split airco daarentegen bestaat uit een buitenunit en meerdere binnenunits. Daarmee kunt u dus meerdere ruimtes koelen of verwarmen.

Vraag offerte aan

een-aangenaam-binnenklimaat

Geniet van heerlijke temperaturen

Een aangenaam binnenklimaat

Vraagt u ons als airco bedrijf om een split airco te installeren? Dan bent u altijd verzekerd van het perfecte binnenklimaat. Gedurende de zomermaanden houdt het aircosysteem uw woning koel. In de winter kunt u de airco gebruiken om uw woning te verwarmen. Met onze aircosystemen blijft uw woning steeds op de gewenste temperatuur.

Vraag offerte aan

een-split-kopen-bij-vrp

Uitstekende en robuust aircosystemen

Een split airco kopen bij VRP Klimaat

Bij VRP Klimaat kunt u een split airco kopen van het merk Systemair. De aircosystemen van dit merk hebben een uitstekende reputatie. Ze zijn robuust, werken naar behoren en hebben een uitstekende levensduur. Daarnaast worden de airco’s op een duurzame manier geproduceerd en zijn ze energiezuinig. De airco’s van Systemair zijn dus de juiste keuze voor een ieder die het perfecte binnenklimaat wil realiseren en daarbij ook denkt aan het milieu en aan de eigen portemonnee.

Vraag offerte aan

Split-airco-kopen

Professionele instalatie

Het installeren van uw aircosysteem

U kunt bij ons een airco kopen en laten installeren. Vraagt u een offerte bij ons aan? Dan is de totaalprijs die we u geven altijd inclusief installatiekosten. Zo weet u na ontvangst van de offerte meteen wat u kunt verwachten. Gaat u akkoord met de offerte? Dan komen onze specialisten bij u langs om het aircosysteem te installeren. Onze ervaren vakmensen kunnen het systeem snel en vakkundig voor u plaatsen.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

Een split airco kopen

Interesse gewekt?

Vraag offerte aan

Wilt u een split airco kopen bij VRP Klimaat? Wij zijn BLK 100-gecertificeerd. Oftewel, u mag de hoogste kwaliteit en de beste service verwachten. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw woning of pand? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan! Heeft u eerst nog een paar vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen