Airco-bedrijf

VRP Klimaat

Airco bedrijf

VRP Klimaat is een nuchter airco bedrijf gevestigd in Arnhem. Wij leveren, monteren en installeren betrouwbare Systemair airco’s. Met deze aircosystemen kunt u de ruimte zowel verkoelen als verwarmen. Zo creëert u altijd het ideale binnenklimaat. Daarnaast kunt u ook voor reparaties en onderhoud aan uw airco bij ons terecht. Een alles-in-1-pakket!

Onze diensten Offerte aanvragen
×
Altijd dichtbij

Altijd dichtbij
VRP Klimaat is uw specialist in Gelderland. We zijn in no-time op locatie.

Bekijk de regio’s

Energielabel

Beter voor het klimaat
We leveren energiezuinige en duurzame Systemair airco’s.

Ik wil meer weten

Altijd inclusief installatie
Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie snel en tot in de puntjes.

Airco installatie

Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar
Heeft u vragen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden. We horen graag van u.

Neem contact op

Wat we doen

Airco installatie, onderhoud en reparatie

VRP Klimaat is uw airco specialist. We regelen alles goed én snel.

over-airco-bedrijf-vrp-klimaat

Meer dan 10 jaar ervaring

Over airco bedrijf VRP Klimaat

De specialisten van VRP Klimaat hebben al meer dan 10 jaar ervaring. U vindt ons bedrijfspand in Arnhem, maar wij verrichten onze werkzaamheden in de wijde omgeving. Wij zijn officieel dealer van Systemair. De producten van dit merk zijn robuust en stevig. En bovendien zijn de airco’s duurzaam en verwarmen en verkoelen ze energiezuinig.

Vraag offerte aan

VRP-Klimaat-airco-bedrijf

Alles wat u nodig heeft

De werkwijze van ons airco bedrijf

Op zoek naar een no-nonsense airco bedrijf? Ga voor VRP Klimaat. We leveren single-split en multi-split airco’s. Weet u nog niet zeker hoe u het binnenklimaat kunt creëren? Dan geven we u graag advies. Zo bepalen we samen of we de buitenunit op de grond plaatsen, op het dak of aan de muur. We stellen een offerte op, op basis van uw wensen. Helemaal tevreden? Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

Vraag offerte aan

vakkundige-installatie-vrp-klimaat

Gratis montage

Vakkundige installatie

De specialisten van ons airco bedrijf zorgen voor een vakkundige installatie. Als wij een offerte voor u opstellen, zitten de installatiekosten daarbij inbegrepen. Zo zorgen we ervoor dat de installatie correct wordt uitgevoerd en dat alles naar behoren werkt. En ook blijft werken.

Bij VRP Klimaat krijgt u garantie op zowel de aircosystemen zelf als op de installatie. Zo geniet u jarenlang van de voordelen van uw airco.

Vraag offerte aan

snel-en-effectieve-oplossingen-vrp-klimaat

Snel en effectieve oplossingen

Airco bedrijf voor onderhoud en reparaties

Om de levensduur van uw aircosystemen zo lang mogelijk te maken is het belangrijk om de airco goed te onderhouden. Hierdoor blijft hij optimaal werken en worden eventuele storingen vroegtijdig opgespoord. VRP Klimaat verzorgt het onderhoud graag voor u!

Beschikt u al over een aircosysteem, maar heeft uw systeem onderhoud nodig? Ook dan bent u bij VRP Klimaat aan het juiste adres. Wij kunnen routineonderhoud verzorgen, maar ook reparaties uitvoeren. Bij complicaties met uw aircosysteem kunt u dus altijd een beroep op ons doen.

Vraag offerte aan

Wij hebben meer dan

10 jaar ervaring

airco-bedrijf-voor-reparaties

Interesse gewekt?

Neem contact met ons op

VRP Klimaat is een BKL 100 gecertificeerd airco bedrijf. Wij leveren en monteren kwalitatieve Systemair airco’s. Wilt u een airco kopen of heeft u een airco bedrijf nodig voor onderhoud? Neem dan contact met ons op. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Onze specialisten zijn altijd bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Offerte aanvragen