VRP-Klimaat

Airco buitenunit wegwerken op een nette manier doe je zo 

×
Ga terug naar het overzicht

Eerlijk is eerlijk, een airco buitenunit aan je huis of aan een gebouw is niet het mooiste gezicht. Maar gelukkig zijn er meerdere opties om je airco buitenunit weg te werken op een zo mooi mogelijke manier. Zo valt hij bijna niet op. Hoe je dat doet? Dat lees je in deze blog.

De airco buitenunit wegwerken op een tactische manier

Er zijn tal van mogelijkheden om je airco buitenunit op een tactische manier weg te werken. Niemand zit erop te wachten dat je buitenunit als eyecatcher fungeert. Via een wandbeugel zijn de units op te hangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gevel van je huis op een schuur of een plat dak. En zelfs met een beugel op de grond. Er is altijd wel een plek rondom je huis of gebouw waar de unit het minst opvalt. Wij denken hier graag in mee.

De leidingen van de buitenunit wegwerken

Er is geen ontkomen aan dat er ook leidingen naar je buitenunit lopen. Vaak niet zo fraai en dus wil je deze het liefst zo goed mogelijk wegwerken. Daarom werken we bij VRP Klimaat met strakke gootjes. De gootjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat deze bijna wegvallen ten opzichte van de ondergrond.

De airco buitenunit wegwerken met beplanting

Een hele mooie manier om je buitenunit weg te werken is met beplanting. Dit kan op verschillende manieren. Een plantenbak met wat hoge begroeiing geeft al een heel mooi effect en zorgt ervoor dat uw buitenunit nauwelijks meer zichtbaar is. Zorg hierbij er wel voor dat je buitenunit vrij staat.

Een omkasting gebruiken

Nog een andere mogelijkheid om je buitenunit een mooier uiterlijk te geven is het gebruik van een omkasting. Hiervoor zijn verschillende materialen, kleuren en motieven te gebruiken. Je kunt zo je eigen stijl creëren die past bij het gebouw waar de unit komt te hangen.

De buitenunit weg laten werken door een specialist

Wil jij de buitenunit wegwerken? Schakel dan VRP Klimaat in. Onze specialisten werken de buitenunit op een zo mooi mogelijk manier weg. Geen mogelijkheid voor het plaatsen van een buitenunit? Geen probleem. Wij leveren ook de Sololim. Dit is een omkeerbare airconditioning zonder buitenunit. Deze design airconditioning is slechts 16 cm diep. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Ga terug naar het overzicht
Offerte aanvragen