VRP-Klimaat

Airco voor kantoor

×

Perfect binnenklimaat creëren op kantoor met VRP Klimaat

Wilt u een optimaal binnenklimaat creëren in uw kantoor of bedrijfspand? Of bent u een installateur die de beste airco aan haar klanten wil leveren? VRP Klimaat is dé leverancier van single-split en multi-split airco’s. Wij leveren aircosystemen uit het SYSPLIT assortiment van het merk Systemair. Deze airco’s zijn zeer stil en efficiënt en kunnen zowel koelen als verwarmen. Wij zorgen ervoor dat het zowel ‘s zomers als ‘s winters aangenaam vertoeven is in uw kantoor.

Goede airco bevordert productiviteit op kantoor

Een airco op kantoor wordt steeds belangrijker. De Nederlandse zomers worden elk jaar warmer en een te warm kantoor met een slechte luchtbehandeling is niet bevorderlijk voor de productiviteit. Met goede airco op kantoor creëert u dus een aangenaam werkklimaat. Laat dus een airconditioning installeren om een aangenaam klimaat te creëren in uw kantoor. Wij bieden voor iedere ruimte een passend airco systeem. Of het nu gaat om een mobiele airco of een compleet luchtbehandelingssysteem. VRP Klimaat is uw leverancier van de beste airco systemen voor kantoor. ​Wij hebben split airco’s en multi-split airco’s. Een split airco bestaat uit twee onderdelen: een binnenunit en een buitenunit. Bij een single-split airco heeft u er van beide één. Bij een multi-split airco kunt u kiezen voor meerdere binnenunits.

Kenmerken van de SYSPLIT airco’s van Systemair

  • Hoge kwaliteit
  • Ruime keuze
  • Stil en efficiënt
  • Energiezuinig

VRP Klimaat: betrouwbare leverancier van groot assortiment airco’s

Wij maken het aanschaffen van een airco graag makkelijk voor onze klanten. Wij zijn een nuchter bedrijf dat doet wat ze zegt, no nonsens! Wij zijn specialist in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van single-split en multi-split airco’s voor kantoor. De systemen kunnen zowel koelen als verwarmen. Zo dragen we bij aan de energietransitie met energiezuinige en duurzame producten, en aan een hoger comfort in uw kantoor door het ideale binnenklimaat te creëren. Wij zijn BKL 100 gecertificeerd, hebben categorie 1 monteurs in dienst en mogen gas op voorraad hebben. Op deze manier kunnen wij ook kleine monteurs helpen. Bij VRP Klimaat bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij bieden u altijd snelle service, garantie op de airco voor kantoor en goede technische waardes.

Contact opnemen met VRP klimaat voor airco op kantoor

Heeft u interesse in een airco voor uw kantoor, of bent u installateur voor particulieren en/of bedrijven? Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een geschikte airco voor kantoor. Voor vragen belt u 026 35 10 949, kunt u mailen via info@vrpklimaat.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen